info@estools.be

info@estools.be

Spangereedschap

AMF - Industriële klemsystemen

Sinds het bedrijf werd opgericht door Andreas Maier in 1890, heeft het bedrijf spannende en interessante tijden ervaren. Vandaag bieden ze meer dan 5.000 verschillende producten uit de gebieden van spangereedschap, bouten en sleutels.

Premus

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken went te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Röhm - boorkoppen en klauwplaten

Albrecht

Simply the best !

Tapmatic - tapapparaat

De laatste 50 jaar heeft TAPMATIC tapapparaten van de hoogste kwaliteit geproduceerd, ontworpen voor de optimale efficiëntie. Tapmatic-tapapparaten en tap-chucks kunnen worden gebruikt op alle types van handbediende-machines tot de meest geavanceerde CNC-machines.

Fahrion

Precisie-spantangen en collet-chucks van FAHRION combineren materiaal en vakmanschap van uitstekende kwaliteit met zeer geavanceerde technologie.

WTE

WTE Präzisionstechnik GmbH is producent van hoge nauwkeurige boorkoppen op het gebied van spangereedschap en technologie.

Original Multi Suisse

Haimer

Gefocust op precisie en top kwaliteit aan goede prijs/kwaliteit verhouding.

Schunk

SCHUNK is momenteel de wereldwijde toonaangevende marktleider voor spantechniek en grijpsystemen, niet alleen als middenstands- en familiebedrijf, maar ook als veelgevraagde technologie-expert en global player.

Robert Koch

Robert Koch “uw partner” voor precisie-gereedschappen en machine-onderdelen.

Buna

BUNA vervaardigt en draagt een uitgebreid scala aan hulpmiddelen voor freesmachines en CNC-machines sinds meer dan 50 jaar.

Hainbuch

Cekaba - machine bankvijzen

Gerardi

Gerardi ontwerpt en produceert nieuwe oplossingen voor klemmen van werkstukken (staal, gietijzer, aluminium, enz.) voor het frezen, boren, tappen, edm en controle.

Roemheld

Wereldwijd wordt tegenwoordig “Roemheld” beschouwd als de marktleider op het gebied van hydraulisch vastzetten voor metaal-snijden productie techniek.

Bessey

Het beste spangereedschap; technologie sinds 1889.

Spreitzer

De naam SPREITZER staat voor de ontwikkeling, constructie en productie van complexe systeemoplossingen op het gebied van klemmen sinds 1983.

WTO

WTO is gespecialiseerd in het ontwerpen en het produceren van hoge precisie beitelhouders voor draaiencenters en draaibanken.

Pretec

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken went te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Koch Maschinenbau

Mitee-Bite

Mitee-Bite producten is de innovator van compacte, laag-profiel rand klemmen gericht op het verbeteren van de productie en het leveren van oplossingen.