info@estools.be

info@estools.be

Schuur & slijpmateriaal

3M

Fiberschijven – Lamellenschijven – Snij-en Slijpschijven – Ontbraamwielen – Schuurbanden

3M schuurrollen en -schijven, en microschuursystemen dragen allemaal bij tot de kwaliteitsverbetering van uw eindproduct en tot een verlaging van uw productiekosten.

Klingspor

Fiberschijven – Lamellenschijven – Snij-en Slijpschijven – Ontbraamwielen – Schuurbanden

KLINGSPOR’s vaste waarden, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte service, gecombineerd met de nieuwste fabricagetechnieken, vormen de basis voor het succes van de KLINGSPOR-producten. Hierdoor behoort KLINGSPOR tot de leidende producenten van de schuurmiddelbranche. Duits product.

Rhodius

Speciaal waar kwaliteit gevraagd wordt, biedt RHODIUS de gebruikers een assortiment hoogwaardige slijpgereedschappen, toegespitst op de professionele markt. Duits product.

Pferd

PFERD producten-programma omvat meer dan 7.500 gereedschappen.

Tyrolit

Wereldwijd behoort de TYROLYT-groep tot de vooraanstaande aanbieders voor innovatieve oplossingen bij het slijpen, snijden, boren honen, afdraaien en polijsten.

Pretec

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Osborn - borstels

Osborn is ’s werelds grootste en meest complete aanbieder van oppervlaktebehandeling- en nabewerkingsgereedschappen van hoge kwaliteit voor honderden zakelijke en consumententoepassingen, zoals metaalafwerking, honen en het polijsten van oppervlakten.

Lippert Unipol - Polieren oplossingen

Lippert Unipol polijsten-ringen zijn van verschillende katoen en NOTIFLEX ® gemaakt, en speciaal ontworpen voor oppervlaktebehandeling.

VSM - Slijp- & schuurbanden

Met meer dan 140 jaren ervaring in de fabricatie van schuurmateriaal, is VSM één van de wereldleiders in de schuurmateriaal markt.

Friatec - wetstenen

Voor het bewerken van metaal, glas en porselein.

Lessmann - borstels

Lessmann produceert miljoenen borstels in hun fabriek gevestigd in Oettingen (Duitsland). Metaal-industrie, scheepwerven, hout-, auto- of glas-industries zijn enkele voorbeelden waar de Lessmann borstels gebruikt worden.

Emil Otto

Otto’s original – kwaliteitsproducten sinds 1901

Macolaepp

Macolaepp : pasta’s voor machine

Barke

Barke : Bespaar geld met de diamant wetstenen