info@estools.be

info@estools.be

Meetgereedschap

Tesa Technology

“Tesa” is gesticht in 1941 en gevestigd in Renens (Zwitserland). TESA SA bouwt en verkoopt vandaag meer dan 5000 instrumenten en meetapparaten – van eenvoudig tot geavanceerd.

Mitutoyo

Betrouwbare meet- en testmiddelen zijn onmisbare bestanddelen voor praktisch alle moderne productieprocessen. Als ’s werelds meest veelzijdige aanbieder, biedt Mitutoyo een indrukwekkend breed programma van producten en totaaloplossingen. Jaarlijks komen er meer dan 5 miljoen meetinstrumenten uit de Mitutoyo-fabrieken. Daarbij komt nog het uitgebreide assortiment aan accessoires en toebehoren en – zeer belangrijk – de toonaangevende software voor onder meer 3D-meetmachines, beeldverwerkingssystemen, profiel- en ruwheidsmeters, contourmeting en SPC. En dat alles is ontworpen en geproduceerd op technisch hoogst haalbare niveau – en met een prijs/prestatie-verhouding die niet alleen meet-technisch maar ook economisch gezien optimale resultaten garandeert. Kortom, precisie zonder compromissen!

Mahr

De groep MAHR is de derde fabrikant van de wereld met een complete aanbieding van metrologie systemen. De meetinstrumenten MAHR, welke van schuifmaten tot optische meetapparaten gaan, zijn gebruikt in de volgende industrieën: automobiel, algemeen mechaniek, precisie mechaniek en optische industrie – eveneens in de wetenschap en research, om de kleinste verschillen van lengte, vorm, ruwheid van materiaal te meten.

Kroeplin

KROEPLIN meetgereedschap: innovatief, precisietoestellen voor het exact meten van lengtes, en meer. Het meten van alle dingen wereldwijd.

Helios-Preisser

Een sterk merknaam voor professionele metrologie.

Käfer - meetklokken

Sinds 1932, de specialist in de meetklokken markt.

Pretec

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Schwenk

Fabrikant Oskar SCHWENK bouwt uitstekende precisie-meetinstrumenten en technische veren.

Horst Benzing Feinwerktechnik GmbH

Horst Benzing Feinwerktechnik GmbH produceert mechanische meetinstrumenten.

Mytri - vlakplaten

MYTRI is al meer dan 70 jaar een begrip binnen de precisie meettechniek. Begonnen in 1957, vervaardigt Mytri precisie-granieten vlakplaten, rondloop controleapparaten, meetbalken, parallellinialen, winkelhaken, alsmede basiscomponenten voor verscheidene meetmachines. Dit alles binnen elke meetbare nauwkeurigheid.

Ticom - krasnaalden

Aanzetten tot markering.

BMI - rolmeters & waterpassen

Meer dan 50 jaar is BMI een middelgroot familiebedrijf. Hun eerste doel is om te voldoen aan de reputatie en de traditie van de ‘made in Germany”.

Stanley - rolmeters

In de loop der jaren ontwikkelde The Stanley Works enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de Bailey® schaaf, de Surform® frees, de PowerLock ® rolmeter en meest recent nog het FatMax™ productassortiment. Vandaag behoort Stanley meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie.

Röckle - waterpassen

Overal waar industriële machines worden gebouwd of gebruikt, is precisie-meten met waterpassen niet te missen. De firma RÖCKLE is hiervoor de beste partner.

Koba - reinigingsset voor eindmaten

KOBA “eindmaten” zijn producten van hoge kwaliteit. Ze staan reeds meer dan 60 jaar achter ervaring en onderzoek.

JBO - kalibers & ringen

Precisie in schroefdraad.

Eschenbach - loepen

Als U een technische loep voor inspectie- en kwaliteit-controle of voor andere industriële applicaties zoekt, is Eschenbach zeker het juiste product voor u.

Vision Engineering - stereo microscopen

Vision Engineering Ltd is een voorrand-fabrikant van ergonomische stereo-microscopen en non-contact meetsystemen.

Kern

KERN biedt standaard wat men nodig heeft.

Hanhart

De HANHART horloge fabriek werd opgericht in 1882 in Diessenhofen (Zwitserland), en verhuisde later naar de Duitse stad Schwenningen, het centrum van de Duitse klok industrie. Tegenwoordig is HANHART de wereldleider in de productie van chronometers.

Premus

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.