info@estools.be

info@estools.be

Tapes & lijmen

Flex - haakse slijpmachine

Weet u eigenlijk dat FLEX het “flexen” heeft uitgevonden? Sinds 1922 ontwikkelen en vervaardigen FLEX medewerkers in Duitsland hoogwaardige en duurzame elektrische gereedschappen voor handenarbeid en industrie.

Hikoki - Boormachine – Doorslijpmachine – Slijpmachine - Schroefmachine

Het professionele gereedschap van Hikokii is ontwikkeld om hoogstaande prestaties te leveren. Het gereedschap kan aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht voldoen.

Euroboor - magneetboormachine

Euroboor is dé producent en leverancier van portable industriële machines. Zij leveren producten op het gebied van kernboortechniek, freestechniek, zaagtechniek en slijptechniek.

Huvema

Draaibanken, freesbanken en andere typen machines voor industrieel gebruik.

Huvema levert een gedegen en veelzijdig programma dat bestaat uit een aantal herkenbare divisies: metaalbewerkingsmachines voor retail en industrie, lasapparatuur en acculaders, (schroef)compressoren.

Fein

FEIN hoort al sinds 140 jaar tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. Dit is te wijten aan het feit dat FEIN tot op de dag van vandaag bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eigen eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

Panasonic

Bij de ontwikkeling van gereedschap staan bij Panasonic drie kenmerken centraal: draadloos gebruik, hoge prestaties en een uitgekiende constructie. Deze vormen de basis voor efficiënt werken en klanttevredenheid onder de gebruikers van Panasonic Powertools.