info@estools.be

info@estools.be

Handgereedschap

Stahlwille - Algemeen handgereedschap, speciale momentsleutels

Sleutel tot succes: Perfect Gereedschap, Praktijk gericht, Zeer nauwkeurig, Langdurig betrouwbaar, Gecertificeerd conform DIN en ISO9001. Made in Germany.

Sam - Algemeen handgereedschap

SAM biedt u de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en service. Made in France.

Sturtevant Richmont - Momentsleutels

Exclusief verdeler voor België

Het is reeds 70 jaren geleden dat P. A. Sturtevant begon met de fabricatie en verkoop van torque sleutels. Gaandeweg werd de originele basissleutel en de klokmomentsleutel bijgevoegd. Frank Livermont (de oprichter van Richmont) heeft nog veel meer momentsleutels bijgevoegd. Later werden de bedrijven één structuur. De innovaties gaan door !

Pretec

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Hazet - Algemeen handgereedschap

HAZET werd in 1868 opgericht door Hermann Zerver. De merknaam “HAZET” heeft zijn wortels in de initialen van de oprichter, “de ‘H’ (HA) voor Hermann en de ‘Z’ voor Zerver”. HAZET is sinds de vierde en de vijfde generatie in dezelfde familie. Made in Germany.

Projahn - Algemeen handgereedschap

Sinds 35 jaar betekent Projahn hoog precisie kwaliteit in accessoires en handgereedschap; uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Made in Germany.

Bessey - Lijmtangen

De beste spangereedschap-technologie sinds 1889.

AMF - sleutels

Sinds het bedrijf werd opgericht door Andreas Maier in 1890 heeft het bedrijf spannende en interessante tijden ervaren. Vandaag bieden ze meer dan 5.000 verschillende producten op gebied van spangereedschap, schroeven en sleutels.

Brockhaus Heuer - bankvijzen

Aan het begin van iedere vervaardiging staat de grondstof centraal, want naast de geoctrooieerde constructie van hun producten is vooral de kwaliteit van het staal beslissend. Voor de vervaardiging van hun bankschroeven wordt daarom alleen het beste materiaal ingezet. Dit maakt het verschil en zorgt voor maximale duurzaamheid en veiligheid.

Stanley - rolmeters & messen

In de loop der jaren ontwikkelde The Stanley Works enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de Bailey® schaaf, de Surform® frees, de PowerLock ® rolmeter en meest recent nog het FatMax™ productassortiment. Vandaag behoort Stanley meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie.

Kukko - trekkers

De fabrikant van demontage gereedschappen voor gebruikers in werkplaats en industrie.

Erdi - scharen

Het beste snijgereedschap technologie sinds 1889.

Knipex - tangen

Knipex is het leidinggevende tangenmerk van de wereld.

PB Swiss Tools - schroevendraaiers, inbussleutels & slaggereedschap

PB Swiss Tools ontwikkelt en produceert compromisloze Zwitserse kwaliteit: precies, duurzaam en betrouwbaar. Wie professioneel schroeft, weet uitmuntende gereedschappen en werktuigen te waarderen. Work with the best!

Wera - bits, sleutels & hammers

Wera is één van de wereld leidende fabrikanten van schroevendraaier-gereedschap, met zijn hoofdkwartier in Wuppertal (Duitsland).

Bahco - algemeen handgereedschap

De BAHCO-gereedschappen zijn nodig voor de meest uiteenlopende toepassingen in de bouw, werktuigbouw, luchtvaart, automobielbranche, productiebedrijven, elektronica-& telecommunicatie bedrijven.

Facom - algemeen handgereedschap

Meer dan 40.000 producten voor de automobielbranche, luchtvaart, industrie, bouw, mechanica, elektriciteit, elektronica en microtechniek. Daaronder meer dan 8.500 verschillende handgereedschappen voor bijna alle industriële en beroepsmatige toepassingen.

Turnus - algemeen handgereedschap

Turnus-fabrikant produceert alle staal, smeedbaar gietijzer, schroefklemmen, schroevendraaiers en slagcijfers voor handelaars, klusjesmannen en andere toepassingen.

Schunke & Bockmuhl - schakelkastsleutels

Wiha - algemeen handgereedschap

Al 70 jaar staat de naam “Wiha” voor innovatieve gereedschappen van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van schroevendraaiers, momentgereedschappen, stiftsleutels, bits, kunststofhamers, tangen, meetgereedschappen en flexibele slangen.

Gedore - momentsleutels & hammers

GEDORE quality tools “Made in Germany” sinds 1919.

Weidmüller - fase tester, striptangen & crimp tangen

Digitale multimeters, stroomklemmen en continuïteit testers, ronden het brede scala van tweepolige spanningstester af. Professionele stripgereedschappen voor isolatie- en mantelmaterialen voor een vlekkeloze verwerking. Hun breed assortiment omvat krimpgereedschappen voor draad-eindhulzen en nog vele andere contacten.

Benning - Spanningzoekers & Multimeters

Rennsteig - Tangen, Crimp Tangen & Beitels

VBW - tangen

VBW heeft een breed scala van handgereedschap voor de bouwsector, voor de installatie-industrie en de industrie.

Jokari - messen

Het JOKARI-bedrijf is een producent in kabel ontmantelmessen en isolatie-verwijdermessen.

Leathermann - multitools & zakmessen

Uitvinder van de Amerikaanse Multi-Tool.

Gesipa - blindklinktang

De specialisten in blindklinktangen.

Intrama - graveerapparaat

Als wereldleider met het grootste aantal industriële markering-oplossingen, hebben ze een marker voor u.

Grattec - ontbramers

For the perfect finish!

Halder - hammers

Precisie made in Duitsland.

Karnasch - buigapparaat

De firma Karnasch levert reeds sinds 80 jaar buigapparaten en buigmachines.

HellermannTyton - kabelbinders & tangen

Als één van de toonaangevende producenten van kabelbinders en bevestigingselementen, zet HellermannTyton de toon in de productie van binnen- en buitenvertande kabelbinders, hersluitbare kabelbinders en onvertande kabelbinders.

KS Tools

Al 22 jaar heeft KS Tools als een moderne gereedschapleverancier continu oplossingen aangereikt voor alledaagse problemen, en innovatieve gereedschappen ontwikkeld voor de alsmaar veranderende eisen in ons high-tech dagelijkse leven.

De indrukwekkende kwaliteit, de uitstekende techniek voor comfort en bediening en ook de concurrerende prijsstelling worden ontzettend gewaardeerd door tal van gebruikers over de hele wereld.

NT Cutter

NT CUTTER is gekend voor zijn kwalitatief hoogwaardige ontwerp en de beste kwaliteit van cutters

Lutz Blades

Precisie, scherpte, succes

Kanca

Kanca: sinds 50 jaar dezelfde passie, beter elke keer. Kanca Hefboomplaatschaar

Berg & Schmid

Hefboompers

Picard

Picard heeft 150 jaar ervaring in de productie van hamers. Picard staat voor kwaliteit.

Plano

Professioneel gereedschapstas.

WGB

WGB-tools passie voor kwaliteit.

Premus

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Vigor

VIGOR gereedschappen zijn kwalitatief hoogstaande producten, getest in Duitsland in overeenstemming met de momenteel geldende hoge technische kwaliteitsnormen.

SAU

SAU S.p.A. is een precisie metaalbewerkings-en werktuigbouwkundig bedrijf gevestigd in Polinago (MO) in 1982, gespecialiseerd in het maken van tools die wereldwijd bekend staan om hun uitmuntendheid

Bauer & Böcker

Bauer & Böcker: inspectie tools: onmisbare assistenten

Racodon

Racodon : De jaren zijn verstreken, maar de passie blijft hetzelfde. Onze productie toont de resultaten van een uitstekende werk geest. De daaruit voortvloeiende dynamiek stelt ons in staat om elk jaar de productie te verhogen, evenals de omzet en tegelijkertijd veel nieuwe producten te ontwikkelen

Leinen

Leinen bankchroeven : onverwoestbaar, nauwkeurig & uiterst robuust

FZA

HaSo

HaSo : Beschermende bekken voor bankschroeven, verschillende versies. Made in Germany