info@estools.be

info@estools.be

Merken

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van gereedschappen, industriële machines, schuurmaterialen, kleefbanden, enz…

Het tegemoetkomen aan de wensen van professionele eindgebruikers doe je niet zomaar.
Daarom is E&S Industrial Tools er trots op dat in de afgelopen jaren een belangrijk dealernet is opgebouwd.

Tapes & lijmen

3M tapes & lijmen

Lijmen & Tapes – VHB – Dual Lock – Masking – PVC – Dozensluiter

De enkelzijdige en dubbelzijdige tapes, lijmen, hersluitbare verbindingen, worden gebruikt in een breed scala van wereldwijde toepassingen.

tesa® Lijmen & Tapes - Duits product

tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. Hun 125 jaar lange ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en hun ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben tesa, met hoofdkantoor te Hamburg (Duitsland), in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Schuur & slijpmateriaal

3M

Fiberschijven – Lamellenschijven – Snij-en Slijpschijven – Ontbraamwielen – Schuurbanden

3M schuurrollen en -schijven, en microschuursystemen dragen allemaal bij tot de kwaliteitsverbetering van uw eindproduct en tot een verlaging van uw productiekosten.

Klingspor

Fiberschijven – Lamellenschijven – Snij-en Slijpschijven – Ontbraamwielen – Schuurbanden
KLINGSPOR’s vaste waarden, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte service, gecombineerd met de nieuwste fabricagetechnieken, vormen de basis voor het succes van de KLINGSPOR-producten. Hierdoor behoort KLINGSPOR tot de leidende producenten van de schuurmiddelbranche. Duits product.

Meetgereedschap

Tesa Technology

“Tesa” is gesticht in 1941 en gevestigd in Renens (Zwitserland). TESA SA bouwt en verkoopt vandaag meer dan 5000 instrumenten en meetapparaten – van eenvoudig tot geavanceerd.

Mitutoyo

Betrouwbare meet- en testmiddelen zijn onmisbare bestanddelen voor praktisch alle moderne productieprocessen. Als ’s werelds meest veelzijdige aanbieder, biedt Mitutoyo een indrukwekkend breed programma van producten en totaaloplossingen. Jaarlijks komen er meer dan 5 miljoen meetinstrumenten uit de Mitutoyo-fabrieken. Daarbij komt nog het uitgebreide assortiment aan accessoires en toebehoren en – zeer belangrijk – de toonaangevende software voor onder meer 3D-meetmachines, beeldverwerkingssystemen, profiel- en ruwheidsmeters, contourmeting en SPC. En dat alles is ontworpen en geproduceerd op technisch hoogst haalbare niveau – en met een prijs/prestatie-verhouding die niet alleen meet-technisch maar ook economisch gezien optimale resultaten garandeert. Kortom, precisie zonder compromissen!

Machines

Flex - haakse slijpmachine

Weet u eigenlijk dat FLEX het “flexen” heeft uitgevonden? Sinds 1922 ontwikkelen en vervaardigen FLEX medewerkers in Duitsland hoogwaardige en duurzame elektrische gereedschappen voor handenarbeid en industrie.

Hikoki - Boormachine – Doorslijpmachine – Slijpmachine - Schroefmachine

Het professionele gereedschap van Hikokii is ontwikkeld om hoogstaande prestaties te leveren. Het gereedschap kan aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht voldoen.

Handgereedschap

Stahlwille - Algemeen handgereedschap, speciale momentsleutels

Sleutel tot succes: Perfect Gereedschap, Praktijk gericht, Zeer nauwkeurig, Langdurig betrouwbaar, Gecertificeerd conform DIN en ISO9001. Made in Germany.

Sam - Algemeen handgereedschap

SAM biedt u de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en service. Made in France.

Snijgereedschap

Premus

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken went te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Vallorbe - frezen & vijlen

De gebruikers, in ongeveer 100 landen, beweren dat u een VALLORBE-gereedschap kan herkennen aan het scherp van de vijl, rasp of groefvijl.

Spangereedschap

AMF - Industriële klemsystemen

Sinds het bedrijf werd opgericht door Andreas Maier in 1890, heeft het bedrijf spannende en interessante tijden ervaren. Vandaag bieden ze meer dan 5.000 verschillende producten uit de gebieden van spangereedschap, bouten en sleutels.

Premus

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Veiligheidsmateriaal

3M - Veiligheidsstofmaskers – Brillen – Gehoorbescherming - Lasschermen

3M – Wereldleider in veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen.

AB Safety - veiligheidshandschoenen

Veiligheidsschoenen, werkkleding en persoonlijke en industriële beschermingsmiddelen.

Divers

Precitool - Werkbanken – kasten – batterijen – lampen – poetsdoeken – gereedschapskist – smeermiddelen - Hand reinigers

Exclusief verdeler voor Vlaanderen. Indien U alle merken wenst te kennen, gelieve de cataloog aan te vragen.

Loc-line - Koelslangen voor machines

Loc-Line ® is de leider in modulaire slang en blijft innoveren op het gebied van modulaire slang. Loc-Line wordt gebruikt niet alleen als een slang voor koelvloeistof, maar ook voor de levering van lucht, rook, stof verwijderen en vacuüm-systemen.

Contacteer ons

Gereedschappen, industriële machines, schuurmaterialen, kleefbanden